Half-Life Fallout: The Speed Test Thread - Half-Life Fallout

Jump to content

  • (12 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

The Speed Test Thread How fast is your internet speed right NOW?



The Greatest Man Alive

Posts: 2,034

#1 Posted 07 October 2008 - 02:17 AM

Posted Image

What is your internet speed?

Post your current speed now. Test and post again later and see if it changes.

My speed was about 1000 kb/s 20 minutes ago, so having it being multiplied by 17x in 20 minutes is kind of rediculous. My area just got over a big network issue so I think that was the reason.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

A few more tests show large variations of speed.
Posted Image
Click on my signature banner for my Let's Play YouTube Channel: RoyalFino.



G-Man Personal Aid

Posts: 1,748

#2 Posted 07 October 2008 - 02:28 AM

Posted Image



Steven Blum

Posts: 7,398

#3 Posted 07 October 2008 - 02:30 AM

Stop doing it wrong Sess and show us something from a decent distance away.



HLF's Official FAIL

Posts: 6,841

#4 Posted 07 October 2008 - 02:31 AM

Posted Image

American internet fails.
Posted Image



Gordon Freeman's Personal Aid

Posts: 3,086

#5 Posted 07 October 2008 - 02:31 AM

Posted Image

******* uni residence internet...
Posted Image
XBL Gamer Tag = vortex000
PSN User Name = vortex000



The Greatest Man Alive

Posts: 2,034

#6 Posted 07 October 2008 - 02:37 AM

The other tests i did were directly hooked up into the modem.

This test is with a wireless adapter to a router to a modem which comes up with good results.

Posted Image

Now i wonder how that will change with all 3 of my room mates and my gaming system on the internet at once.

The last few days, I have been coming up with 2 to 3000, so this is MUCH improved for me. This number is with no traffic from my roommates, so it will be interesting to see how it changes. I will update at a busier time.
Posted Image
Click on my signature banner for my Let's Play YouTube Channel: RoyalFino.



Citadel Elite Guard

Posts: 1,459

#7 Posted 07 October 2008 - 02:40 AM

wow i hate you guys, god damn canada!!

Posted Image
i would upgrade to a new plan but they all have caps :(, mine doesn't though :D
Posted Image
Posted Image



The Greatest Man Alive

Posts: 2,034

#8 Posted 07 October 2008 - 02:43 AM

Posted Image

Posted Image

Posted Image

:mad Damnit... I'm losing speed.

Posted Image

:wack

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
During network issues... i got this...

Posted Image

Last week i got this one...

Posted Image

and this one...

Posted Image
Posted Image
Click on my signature banner for my Let's Play YouTube Channel: RoyalFino.



G-Man Personal Aid

Posts: 1,748

#9 Posted 07 October 2008 - 02:52 AM

View PostIceOrb, on Oct 6 2008, 09:30 PM, said:

Stop doing it wrong Sess and show us something from a decent distance away.

Posted Image



The Greatest Man Alive

Posts: 2,034

#10 Posted 07 October 2008 - 02:55 AM

View PostSess1on, on Oct 6 2008, 09:52 PM, said:

Posted Image


Damnit... you got a better connection currently are you are 1750 miles away and I'm 20 miles away.

Meanwhile... LA to NYC.

Posted Image

And my current speed... still no traffic in my Local Area Network.

Posted Image
Posted Image
Click on my signature banner for my Let's Play YouTube Channel: RoyalFino.




Posts: 13,982

#11 Posted 07 October 2008 - 02:55 AM

Posted Image

its prolly because im not wired into the router and im a floor above it/on the other side of the house. fios is damn quick.
Posted Image



G-Men Personal Aid

Posts: 5,436

#12 Posted 07 October 2008 - 03:05 AM

I'm with you, Seraph.

Posted Image



The Greatest Man Alive

Posts: 2,034

#13 Posted 07 October 2008 - 03:09 AM

I need to get FIOS. Time Warner is releasing this ad campaign about how they've had it for years. While they are the fastest in L.A. I've had my fair share of problems.

Posted Image

This test was done with STEAM running and actively downloading. Not sure if that makes a difference though.
Posted Image
Click on my signature banner for my Let's Play YouTube Channel: RoyalFino.




Posts: 13,982

#14 Posted 07 October 2008 - 03:12 AM

View Postfinoj05, on Oct 6 2008, 10:09 PM, said:

This test was done with STEAM running and actively downloading. Not sure if that makes a difference though.

ill bet it does.
Posted Image



Captain America

Posts: 4,396

#15 Posted 07 October 2008 - 03:18 AM

Blarg.

Posted Image

  • (12 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users